DAY'S UNTIL | SystrarnaQ

SystrarnaQ

Annons

DAY’S UNTIL

3 dagar till Valborg. Verkligen en av Sveriges mysigaste högtider. Har lite olika alternativ hur jag ska fira ännu, allt beror på vädret! 

24 dagar till våra vänner från Holland kommer igen! Ska bli så himla kul. Saknar de så mycket! 

40 dagar tills jag och Jennifer åker med familjen till Franska Rivieran. Vi ska bo i ett hus i Menton men ska även åka runt på rivieran. Troligen över till Italien också.

56 dagar tills jag börjar mitt sommarjobb. Ska jobba med Tess, min bästis, ska bli superkul! 

Sen har jag massor annat planerat men kan inte datumen på allt på rak hand. Blir bland annat Mallis med tjejorna någon gång i juli, Bråvalla i slutet av juni. Vill verkligen besöka våra vänneri Holland också så blir nog en resa dit när alla kan. Sen är det mer långvariga datum jag ser fram emot. Bland annat höstlovet då jag kommer åka utomlands, och jullovet då jag kommer befinna mig i Kalifornien. Sen är det inte heller långt kvar tills jag fyller 18… Tagga! 

Fotor0428171526

Aldrig varit i Menton förut men tycker det ser ut som en väldigt mysig stad. Har även hört väldigt gott om den. Någon som varit där? Pussar Stina

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. frida

  jag har varit där och jag tycker verkligen att ni ska åka till italien också, jag promenerade faktiskt dit! så himla mysig stad med bra uteserveringar och små gränder och sjukt najs att bada där också

 2. Victor

  Jennifer!
  Det är så att jag nyligen fyllt 18 år och jag behöver lite tips på krogar/nattklubbar jag kan dra till på valborgsmässoafton. Skulle vara väldigt tacksam för ett svar! 🙂

 3. anna

  har varit där, verkligen en jättemysig liten stad! älskar den 🙂 superbra glassställe vid typ “storgatan”
  åkte också över till italien, samt Cannes och monaco med tåg. tycker verkligen ni ska passa på att vara i monaco över en dag om ni inte varit där tidigare, det är liksom lyx över hela landet!

Annons
stats