HEALTHY AND SIMPLE | SystrarnaQ

SystrarnaQ

Annons

HEALTHY AND SIMPLE

IMG_7846
IMG_7851

Toscansk tomatsoppa toppad med svarta och vita bönor, solroskärnor, advokado och lite blandsallad. 
Okej, fusk att tomtsoppan är färdigköpt… Men här ligger jag sjuk och då får man faktiskt fuska lite. Soppa är det jag levt på några dagar och jag har mixat och testat mig fram lite. Denna kombo blev tillslut min favvo och tänkte att jag bara måste tipsa er läsare! Soppan i sig är väldigt god och har mycke smak. Bönorna gör så att det blir lite mer mättande och advokadon är nyttig samtidigt som den “kyler” ner den starka smaken lite. Love it! Denna maträtt är nyttig, god, lätt att laga och tar dessutom under 10 min att laga! / Stina

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats